Bedrijfsprofiel

Accolade is een uitstekende financiële partner voor de ondernemer die van zijn accountant meer verwacht en meer toelaat dan uitsluitend het jaarlijks uitvoeren van het repeterende werk. U mag van ons bij het samenstellen van de jaarcijfers, maar ook zeker gedurende het jaar een pro-actieve houding verwachten. Wij kijken niet alleen achterom, maar met name ook vooruit en bespreken de kansen en bedreigingen die op ons werkgebied liggen.

 

Ons kantoor werd in 1980 in Tilburg opgericht. We zijn er trots op dat we nog diverse ondernemingen vanuit die tijd tot onze clientèle mogen rekenen.

 

Binnen onze organisatie werken accountants, belastingadviseurs, bedrijfseconomen, boekhouders en loonadministrateurs nauwgezet samen. Daaraan stellen we hoge eisen en dat mag u als cliënt ook zeker doen. Met onze medewerkers bieden wij u een full-service dienstenpakket, waarover u elders op deze site meer informatie aantreft.

 

Accolade heeft een zeer gevarieerd klantenbestand. Zowat alle branches uit het midden- en kleinbedrijf zijn vertegenwoordigd, in omvang variërend van een eenmanszaak tot aan ondernemingen met meer honderd personeelsleden. Ook ondernemingen die zowel in België als Nederland gevestigd zijn behoren tot ons klantenpakket.

 

Accolade is lid van het Register Belastingadviseurs. Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen en bundelt de krachten van ruim 7.200 aangesloten belastingadviseurs en stelt daaraan hoge eisen. De kwaliteit van onze werkzaamheden is daarmee gewaarborgd.

 

De lijnen zijn kort binnen onze organisatie. De directievoering is handen van één persoon, te weten Frans van Baast. Daar waar nodig zal hij altijd persoonlijk klaar staan voor alle relaties van Accolade.